Bal Sylwestrowy „LATA DWUDZIESTE, LATA TRZYDZIESTE” we Wrocławiu!
„LATA DWUDZIESTE, LATA TRZYDZIESTE…
…wrócą piosenką, sukni szelestem
Błękitnym cieniem nad talią kart
I śmiechem który kwitował żart…”
Niebawem kończy się rok 2014… a my już dziś chcieliśmy zaprosić Państwa w sentymentalną podróż w czasie o prawie cały wiek!
Cudowne lata dwudzieste i trzydzieste niech bedą dla nas wszystkich inspiracją do cudownej zabawy i
szampańskiego powitania Nowego Roku 2015.
Pióra, perły i szalony charleston, czasy bohemy i prohibicji… inspiracji na pewno nie zabraknie!
Kto wie, może na naszych schodach pojawi się Marlena Dietrich, może spotkamy zjawiskową Hankę
Ordonównę albo Eugeniusza Boda czy samego Charlie Chaplina?… Swój udział zapowiedzieli Rudolf
Valentino i Pola Negri, być może zawita także Al Capone ze swoją ferajną…
Liczymy także na Wasze przybycie, fantazję i pomysły w wymyślaniu stylizacji i ubrań na ten wyjątkowy wieczór!
Podczas imprezy towarzyszyć nam będą polskie i zagraniczne przeboje tamtych lat, a Nowy Rok powitamy utworem Louisa Armstronga „What a wonderful world”.
Nie zabraknie oczywiście znanych i lubianych współczesnych tanecznych hitów, tak aby mogli Państwo doskonale wybawić się w tą piękną noc!
A oto nasze menu inspirowane tą wyjątkową epoką:
NA POWITANIE
- Drink „Błękitny Anioł”
PRZYSTAWKA
- „Art Deco” artystyczno-kulinarna niespodzianka Szefa Kuchni
DANIE GŁÓWNE
- *”Qui Pro Quo” czyli pierś kaczki na musie jabłkowo-żurawinowym z glazurowaną karotką i gratien ziemniaczanym
DESER
- *Coco plus „mała czarna”… czyli kokosowe wariacje z dodatkiem kawy
ZIMNY BUFET
- Schab z gwiaździstą karambolą
- Karczek pieczony w gorczycy
- Terrina drobiowa
- Pasztet z pistacjami
- Pasztet grzybowy
- Rolada szpinakowa z serem i świeżymi warzywami
- Roladki z cukinii
- Tymbaliki drobiowe i wieprzowe
- Sałatka warstwowa ze śledzi i pieczonych ziemniaczków
- Sałatka makaronowa z dodatkiem oliwek i pomidorów suszonych
- Sałatka winogronowo-serowa z sosem vinegret
- Sałatka brokułowa z mozarellą i pomidorkami koktajlowymi
- Pikle,marynaty
- Pieczywo mieszane
DANIE CIEPŁE serwowane ok 1:00
- Esencjonalny bulion z wołowiną i delikatnymi warzywami podawany
DANIE CIEPŁE serwowane ok 2:00
- Boeuf Strogonow
BUFET KAWOWY
- Kawa – bez ograniczeń
- Herbata – bez ograniczeń
- Galanteria cukiernicza
- Owoce
NAPOJE
- Soki – bez ograniczeń
- Woda niegazowana – bez ograniczeń.
ALKOHOL
- Wino białe musujące – 0,75 na 4 osoby
- Pozostały alkohol w Państwa zakresie lub nabyty w barze po promocyjnych cenach
START GODZINA 20:00 CENA: 550 PLN / para
CENA: 275 PLN / os
Przy rezerwacjach powyżej 10 osób – 10% rabatu
Serdecznie zapraszamy!
Rezerwacje mailowe lub telefoniczne:
Tel.+48 603 934 883
Mail: kontakt@glamour-wroclaw.pl