Menu

POWITANIE
Drink "Czarna Orchidea"

PRZYSTAWKA­ "Yellow Submarine"
Łosoś z grillowaną cukinią wyserwowany na cuillère

DANIE GŁÓWNE­ "Love Me Tender"
Medaliony z polędwiczek wieprzowych z grzybowym żulienem otulone szynką parmeńską na grillowanym bakłażanie z białymi szparagami i marchewkowym puree

DESER
Waniliowa "Arabeska"

BUFET ZIMNY
"My Fair Lady"­ czyli pieczona kaczka pełna soczystych wiśni
Sum królewski podany z pieczonymi rakami
Platery wykwintnych mięs i pasztetów
Sery pleśniowe i dojrzewajace garnirowane pieczonymi orzechami
Muszle nadziewane suszonymi pomidorami i fetą
Mix koreczków z pysznymi dodatkami
Serowe paluchy z szynką parmeńską
Krewetki wyserwowane w profitrolkach na musie cytrynowym
Caprezze z delikatnym musem bazyliowym
Tymbaliki na postumencie chrzanowym
Delikatna sałatka z serem Door Blue, winogronami i granatem
Sałatka z grillowanym indykiem i prażonym słonecznikiem
Pikle, oliwki i inne dodatki
Pieczywo

PRZEKASKI CIEPŁE SERWOWANE PRZEZ KELNERÓW
Bruszczetta z pomidorami i bazylią
Krewetki w cieście makaronowym z sosem chili
Koreczki serowe z boczkiem

DANIE CIEPŁE­ około 1:00
Ragout wołowe z dodatkiem warzyw

BUFET KAWOWY
Kawa z ekspresu – bez ograniczeń
Herbata – bez ograniczeń
Ciasta własnego wypieku
Owoce

NAPOJE
Soki ­pomarańcz, jabłko – bez ograniczeń
Coca Cola­ - bez ograniczeń
Woda niegazowana – bez ograniczeń.

ALKOHOL
Wino białe musujące – 0,75 na 4 osoby

TOP