Menu
POWITANIE
Drink "Czarna Orchidea"
PRZYSTAWKA "Yellow Submarine"
Łosoś z grillowaną cukinią wyserwowany na cuillère
DANIE GŁÓWNE "Love Me Tender"
Medaliony z polędwiczek wieprzowych z grzybowym żulienem otulone szynką parmeńską na grillowanym bakłażanie z białymi szparagami i marchewkowym puree
DESER
Waniliowa "Arabeska"
BUFET ZIMNY
"My Fair Lady" czyli pieczona kaczka pełna soczystych wiśni
Sum królewski podany z pieczonymi rakami
Platery wykwintnych mięs i pasztetów
Sery pleśniowe i dojrzewajace garnirowane pieczonymi orzechami
Muszle nadziewane suszonymi pomidorami i fetą
Mix koreczków z pysznymi dodatkami
Serowe paluchy z szynką parmeńską
Krewetki wyserwowane w profitrolkach na musie cytrynowym
Caprezze z delikatnym musem bazyliowym
Tymbaliki na postumencie chrzanowym
Delikatna sałatka z serem Door Blue, winogronami i granatem
Sałatka z grillowanym indykiem i prażonym słonecznikiem
Pikle, oliwki i inne dodatki
Pieczywo
PRZEKASKI CIEPŁE SERWOWANE PRZEZ KELNERÓW
Bruszczetta z pomidorami i bazylią
Krewetki w cieście makaronowym z sosem chili
Koreczki serowe z boczkiem
DANIE CIEPŁE około 1:00
Ragout wołowe z dodatkiem warzyw
BUFET KAWOWY
Kawa z ekspresu – bez ograniczeń
Herbata – bez ograniczeń
Ciasta własnego wypieku
Owoce
NAPOJE
Soki pomarańcz, jabłko – bez ograniczeń
Coca Cola - bez ograniczeń
Woda niegazowana – bez ograniczeń.
ALKOHOL
Wino białe musujące – 0,75 na 4 osoby