-
Szpinakowe mini roladki z wędzonym pstrągiem w bazyliowym pesto wyserwowane na cuillère
-
Tarta z lotaryńska
-
Brokuły zapieczone pod serem w kremowym sosie beszamelowym
-
Rolada z kurczaka zapieczona w aromatycznych ziołach z młotkowanym pieprzem, wyserwowana na grillowanych warzywach, podana z pieczonymi ziemniakami z ziołowo - kremowym serkiem
-
Staropolskie mięsa w marynowanych owocach
-
Gęś nadziewana jabłkami i jesiennymi owocami żurawiny
-
Kremowy pasztet z królika
-
Wrapy z sosem koktajlowym i warzywami
-
Wykwintna patera Serów podana z naturalnym miodem i owocami
-
Drobne przekąski „na jeden kęs” (mięsne, rybne oraz wegańskie)
-
Śledzik w śmietanie z jabłkami oraz suszoną śliwką
-
Tymbaliki z indyka
-
Caprezze (mini mozzarella, pomidorki koktajlowe, rukola)
-
Sałatka z Grillowane warzywa
-
-
Koktajl sałatkowy z kurczakiem i pomarańczą
-
Pieczywo własnego wypieku
-
-
-
-
Barszcz na naturalnym zakwasie z pasztecikiem
-
Ciasto domowego wypieku / soki / woda / lód / kawa / herbata
-
Kawa z ekspresu
bez ograniczeń -
Herbata
bez ograniczeń -
Ciasta domowe
100g/os
-
Soki pomarańcz, jabłko
bez ograniczeń -
Woda niegazowana z miętą i cytryną
bez ograniczeń