GLAMOUR

 

...Wyjątkowe miejsce dla Wyjątkowych Gości...

 

Niesamowity wystrój to połączenie prostoty z wytwornością i elegancją.
Piękna zastawa,nawiązująca do klasyki w  każdym detalu, okrągłe stoły, przy których pomieści się nawet 18 osób (posiadamy także klasyczne prostokątne stoły), eleganckie białe krzesła z prawdziwej skóry, ekologiczny kominek, oświetlenie LED w kilku opcjach kolorystycznych, nowoczesne grafiki na ścianach to tylko kilka z atutów Glamour sprawiających, że jest to miejsce inne niż wszystkie.

 

Lokal znajduje się zaledwie 25 m od Urzędu Stanu Cywilnego oraz w pobliżu kilku kościołów i świątyń różnych wyznań.

Do dyspozycji oferujemy Państwu dwie klimatyzowane sale:

  • Kominkową - do 50 osób
  • Bankietową - do 130 osób

Istnieje możliwość połączenia obu sal w jeden duży kompleks w którym ugościmy do 140 osób ( z miejscem na parkiet taneczny ).

Posiadamy własne nowoczesne nagłośnienie oraz oświetlenie .

Oferujemy i polecamy usługi współpracujących z nami zespołów, DJ-ów, fotografów,
florystów, dekoratorów, cukierników oraz innych usługodawców zapewniających m.in. rzeźby z lodu, usługi barmańskie, pokazy artystyczne, etc... tak aby Wasz ślub był jeszcze bardziej...

GLAMOUR!

 

pdf-icon  Zobacz przykładowe menu

W celu ustalenia rezerwacji oraz menu prosimy o kontakt mailowy:
kontakt@glamour-wroclaw.pl lub telefoniczny - +48 609 120 476

Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług!

POWITANIE

  • Chlebem i solą oraz kieliszkiem wina musującego

jedna do wyboru

ZUPA

  • Bulion drobiowo-wołowy z makaronem
  • Krem z pomidorów z nutą bazylii
  • Delikatny krem kalafiorowy z prażonym sezamem
  • Grzybowa z makaronem

Mięsa w ilości po 2 porcje na osobę

DANIE GŁÓWNE

DWA RODZAJE DO WYBORU:

  • Schab po prowansalsku
  • Roladka wieprzowa z suszonymi pomidorami
  • Wieprzowina nadziewana serem szynką i ziołami
  • Sakiewki ze schabu z pieczarkami
  • Sakiewka drobiowa nadziewana warzywami
  • Podudzia z kurczaka nadziewane sliwką kalifornijską i morelą
  • Filet drobiowy zapieczony w ciescie francuskim
  • Roladka z piersi kurczaka faszerowana szpinakiem
  • Roladki z kurczaka z pieczarkami i serem

PLUS JEDEN RODZAJ DO WYBORU:

  • Zraz wołowy
  • Wołowina duszona z grzybami
  • Mielony zraz wołowy nadziewany jajkiem
  • Polędwiczki w sosie kurkowym

ZAMIENNIE ZA DOPŁATĄ

  • Filet z kaczki w sosie borówkowym - dopłata 8 PLN/porcja
  • Łosoś w cieście francuskim nadziewany pomidorem suszonym- dopłata 7 PLN/porcja
  • Filet z łososia grillowany podany z sosem z bazylii- dopłata 10 PLN/porcja

DODATKI SKROBIOWE

  • Ziemniaki gotowane podane z masełkiem i koperkiem
  • Tradycyjne kluski śląskie

PLUS DO WYBORU JEDEN DODATEK:

  • Ziemniaki opiekane w ziołach
  • Gratin ziemniaczany
  • Rosti ziemniaczane
  • Szyszki ziemniaczane
  • Ryż z kurkumą na sypko

DODATKI WARZYWNE

NA CIEPŁO - JEDEN DO WYBORU:

  • Mix warzyw gotowanych na parze
  • Buraczki zasmażane na ciepło podane
  • Karotka duszona na masełku z sezamem
  • Kapusta zasmażana z grzybami

SURÓWKI - DWIE DO WYBORU:

  • Kapusta biała z marchewką
  • Kapusta pekińska z kukurydzą
  • Marchewka na słodko z rodzynkami
  • Mizeria
  • Surówka z kapusty czerwonej

TORT

  • Piętrowy - bita śmietana z dodatkami ( kolorystyka i dodatki do ustalenia z Parą Młodą )

podane na stoły - ilość porcji 100% / os

PRZEKĄSKI ZIMNE

  • Schab z rozmarynem nadziewany morelą i śliwką kalifornijską
  • Aromatyczny karczek w ziołach
  • Rolada z boczku
  • Galantyna drobiowa
  • Pasztety z dodatkami pieczone w naszej kuchni
  • Tymbaliki drobiowe lub wieprzowe
  • Jajka w sosie tatarskim
  • Śledź w oleju z cebulką lub śledzie w śmietanie
  • Pikle,marynaty
  • Pieczywo mieszane

SAŁATKI - TRZY DO WYBORU

  • Capreeze z pomidorów i mozzarelli
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka z fetą i oliwkami
  • Makaronowa sałatka z kolorowej pasty z suszonym pomidorem, oliwkami, grillowanym kurczakiem
  • Ryżowa sałatka Złoty Kurczak z ananasem
  • Sałatka z brokułów z fetą i sosem jogurtowym
  • Sałatka z prażonym słonecznikiem i blanszowanymi warzywami

jedna do wyboru

ATRAKCJA WIECZORU

  • Płonący udziec wieprzowy podany z sosem i kaszą gryczaną
  • Indyk flambirowany na sali podany z ryżem i warzywami - dopłata 5 PLN/os

dwa do wyboru

DANIE GORĄCE

  • Zupa gulaszowa z kluseczkami
  • Barszczyk z kapuśniaczkiem
  • Krokiet mięsny i barszcz czerwony
  • Bigos staropolski ze śliwką
  • Szaszłyk wieprzowo - drobiowy
  • Grzyby pod serem w cieście francuskim
  • Flaczki w rosole
  • Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
  • Pałki drobiowe opasane boczkiem
  • Naleśniki z kurczakiem i pieczarkami zapiekane pod serem

BUFET SŁODKI

  • Kawa z ekspresu - bez ograniczeń
  • Herbata (czarna, zielona) - bez ograniczeń
  • Ciasta własnego wypieku - minimum 3 rodzaje
  • Owoce ( krojone ) na paterach podane

NAPOJE

  • Soki ( 100% pomarańcza, jabłko )
  • Coca Cola – bez limitu
  • Woda niegazowana z mietą i cytryną – bez ograniczeń
TOP