Zapraszamy na wspaniały taneczny bal na zakończenie karnawału!
Ugościmy Was smakołykami przygotowanymi przez Szefa Kuchni i zapewnimy doskonałą zabawę przy muzycznych szlagierach.
MENU
POWITANIE
Drink powitalny
PRZYSTAWKA
Szpinakowa roladka z łososiem wyserwowane na cuillère
ZUPA
Krem z białych warzyw z pieczonymi na maśle pieczarkami i śmietanką
DANIE GŁÓWNE
Rolowana indyczka z warzywami
polana bazyliowym sosem , podana z opiekanymi ziemniaczkami i warzywami glazurowanymi na maśle
ZIMNY BUFET
Mięsa i pasztety pieczone w naszej kuchni
Tymbaliki na postumencie chrzanowym
Wrapy z różnymi dodatkami
Mini ptysie z różnymi pastami
Seler naciowy nadziewany masą orzechową i pomidorkami
Jajka w sosie tatarskim z dodatkiem sera i ostrej papryczki
Salami serwowane na pumperniklu z ogóreczkami
Sałatka z gyrosem i sałatą radicchio i dresingiem ziołowym
Sałatka z grilowanej cukini z serem feta
Krakersy nadziewane musem z świeżej bazylii z koktajlowym pomidorem i mozzarellą
Pikle, marynaty
Pieczywo mieszane
DANIE CIEPŁE
Barszcz na zakwasie podany z kapuśniaczkiem na ciepło